Barnsängar

Barnsängar och spjälsängar är en viktig del av barnkammaren och ger ditt barn en trygg och säker plats att sova på. Det finns en hel rad olika barnsängar, från enkla modeller som kan omvandlas till småbarnssängar till multifunktionella alternativ med lådor, hyllor, höjdjusteringar av madrasser och mycket mer.

Vi har valt att dela in denna kategori flera olika underkategorier för att det ska vara enkelt för dig att hitta just den säng som passar dig.

Typer av barnsängar

Det finns många olika typer av barnsängar som kan användas vid olika tillfällen och ändamål. Dessa inkluderar bland annat följande:

Barnsängar: En typ av barnsäng som har utformats för att växa med ditt barn. De räcker från födseln tills de är ungefär fem år gamla och kan sedan övergå till en småbarnssäng eller juniorsäng. Vissa spjälsängar kan även omvandlas till en fullstor enkelsäng för äldre barn eller tonåringar.

Juniorsängar: En övergångssäng för småbarn som har vuxit ur sin spjälsäng men ännu inte är redo för en fullstor enkelsäng. De har vanligtvis höga sidor för att skydda ditt barn från att falla ut och finns i en rad roliga mönster.

Loftsängar: En typ av våningssäng som har utformats med ett extra öppet utrymme undertill som kan användas som ett område för lek eller studier.

Visar 1–20 av 319 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort