Fönsterlampor

Fönsterlampor skapar fina ljuspunkter i ditt hem, men de sätter också stilen. Det finns fönsterlampor för varje stil och smak – hitta din favorit och den typ som ger den form av belysning som du är ute efter.

Fönsterlampor: vad ska man tänka på?

En fönsterlampa kan vara både stående eller hängande. Det beror mycket på hur du använder ditt fönster och dess fönsterbräda. Har du mycket växter kanske en hängande fönsterlampa passar bättre. Har du ett mindre fönster kanske en stående fönsterlampa är det du är ute efter. Matcha med den övriga inredningsstilen för att få ett stilsäkert och enhetligt rum.

Hängande lampor är bra eftersom de sparar utrymme. Stående lampor sparar inte lika mycket utrymme, men de ser fortfarande snygga ut och de är vanligtvis lättare att flytta runt när det behövs.

Välj en lampa med rätt ljus

Ibland vill man kanske bara få en ny ljuskälla och ljuspunkt i rummet, då kan en fönsterlampa med lägre lumen (ljusstyrka) vara lämpligt. Kanske räcker det med en lampa som bara ger ett koncentrerat ljus nedåt – för att till exempel ge dekorationer och växter en liten extra uppmärksamhet? En del fönsterlampor (ofta mindre modeller) kan ha en inbyggd LED-källa som inte går att byta ut, detta kan vara något att ta i beaktning när du gör ditt val.

Visar 1–20 av 66 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort