Hörnsoffor

Hörnsoffan slog igenom på 1980-talet och blev ett populärt val genom hela Sverige. Efter detta så tappade hörnsoffan lite av sin popularitet, och istället blev det vanligt att ha andra former av soffor. Idag finns det däremot många olika hörnsoffor att välja mellan, och det finns något som passar varje hem. Soffan är trots allt centrumet av ditt vardagsrum, där alla samlas, och därför krävs det att du hittar rätt. En hörnsoffa är ett perfekt sätt att utnyttja utrymmet du har i ditt hem. Att placera din soffa i ett hörn gör att du kan få tillgång till knepiga hörn som annars inte blir använda. Med en hörnsoffa kan du också möblera om enkelt, och du får helt enkelt plats mer fler personer.

Visar 1–20 av 47 resultat

Välja rätt hörnsoffa för ditt hem

En hörnsoffa ser inte längre ut på samma sätt som på 80-talet, utan det finns många olika modeller att välja mellan. Det finns moderna hörnsoffor i skinn, och även hörnsoffor i tyg i alla möjliga färger. Innan du köper en hörnsoffa är det viktigt att du mäter ditt vardagsrum så den går in ordentligt. Tänk på var rummets fönster är placerade, så att soffan inte täcker dem. Köp också ett material som kommer att passa ditt hem; om du har hundar vill du inte ha en skinnsoffa, eftersom dessa lätt blir förstörda av tassar och klor. För barnfamiljer är det bäst att välja en soffa med ett material som är enkelt att ta hand om och som kan tvättas vid behov.

Varför välja en hörnsoffa?

En hörnsoffa är ett perfekt sätt att få tillräckligt med sittplatser i ditt hem, även om du inte har tillräckligt med utrymme. För ett litet vardagsrum är en hörnsoffa ett perfekt val. Den tar upp mindre plats, samtidigt som du har chansen att få plats med alla vännerna på spelkvällen. En hörnsoffa gör också att det blir mindre trångt runt ditt vardagsrum, trots att du har ett mindre vardagsrum. Bara sätt ett soffbord i mitten, och du har fortfarande plats för hela familjen och plats kvar för annat. Det är den perfekta soffan där du kan krypa upp, slappna av och läsa en bra bok efter en lång dag.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort