Spotlights

Takspotlights är ett utmärkt sätt att skapa en mångsidig belysningslösning i alla rum i ditt hem. Med möjligheten att anpassa belysningen till dina personliga preferenser är de ett idealiskt val för kök, vardagsrum och till och med sovrum.

Varför använda spotlights i taket framför andra lampor?

Spotbelysning är ett mycket effektivt sätt att lysa upp rum och korridorer och är mer flexibelt än att ha en stor takbelysning. Spotbelysning är ett utmärkt val för såväl vardagsrum som hallar och matsalar. Det är också ett utmärkt sätt att belysa specifika delar av ditt hem, kanske konstverk, prydnadsföremål eller möbler. De flesta spotlights är enkla att justera så du kan variera vad du vill belysa.

Vilken typ av spotlight behöver jag?

Vi har spotlights som finns i tre stilar: infällda, fasta och justerbara. Infällda lampor sitter i nivå med taket och kräver en del installationsarbete innan de kan användas. Fasta lampor är permanent placerade medan justerbara lampor kan vinklas i olika riktningar för att lysa upp det som är viktigt för dig.

Dimbara spotlights

I kombination med rätt dimmer kan du ofta justera ljusstyrkan på dina spotlights. Detta kan vara användbart då man ibland vill ha full ljusstyrka, men kanske bara ha den som dekorativ mysbelysning på kvällen.

Visar 1–20 av 82 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort