Byggbara soffor & modulsoffor

Att köpa ny soffa är ofta inte helt lätt då det är många parametrar som ska klaffa. Man tvingas ta hänsyn till många saker innan man till slut kan bestämma sig – färg, design, prisklass och framförallt storlek och form. Färg och design går givetvis att lösa på ett eller annat vis, men soffan måste ju faktiskt passa rent storleks- och formmässigt. Modulsoffan tillåter en att själv välja storlek och form och på så vis undgå detta problem.

Vad är en modulsoffa?

En modulsoffa är en soffa som man själv konstruerar. Man köper den alltså i olika separata delar och sätter sedan själv samman den i önskad form. Har man exempelvis ett unikt behov på grund av estetiska skäl så är modulsoffan perfekt. Men den passar också för mycket annat. Exempelvis om man vill kunna ändra form på den efter olika behov i vardagen. Äter man exempelvis middag vill man kanske bilda en kvadrat och placera ett bord i mitten, för att sedan ändra tillbaka till normal form lagom till kvällsmyset.

Visar 1–20 av 47 resultat

Skapa en unik soffa

Vid köp av en modulsoffa har du chansen att skapa en alldeles unik form som ingen annan har. För ofta så finns inte den perfekta formen för ens önskemål och man tvingas välja antingen en för stor eller alldeles för liten soffa. Det kanske bästa med modulsoffan är just valmöjligheter och möjligheten att kunna ändra soffans storlek och form för antalet gäster eller för ändamål. Tillhör du den typen som älskar att möblera om då och då är detta den perfekta soffan. Eller om du inte riktigt vet hur närmsta åren kommer att se ut, om det kanske kommer nya tillskott till familjen. Då är modulsoffan också perfekt. Då kan du behålla samma soffa och köpa till extra delar till den.

Tänk på detta innan köp

Att köpa soffa är ofta ett stort beslut som kräver lite betänketid. För många passar en vanlig soffa alldeles utmärkt in i ens vardagsrum. Men vissa behöver, eller vill hellre ha, en modulsoffa. Vid köp av modulsoffor bör man rådfråga personal, då de har expertkunskap på allt från material till konstruktion av modulsoffor. De kan garanterat hjälpa till att både ge råd kring design och material och också hjälpa till med själva konstruktionen. Ett bra tips är att ta en bild och skriva upp mått på sitt vardagsrum innan man åker till butiken. Då gör du det ännu enklare för personalen att hjälpa dig med storlek och färg. Om soffan trots allt inte skulle kännas rätt efter detta så har sofforna oftast öppet köp, vilket innebär att du kan lämna tillbaka soffan om du senare skulle ångra dig.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort