Bord

Bordet är en av de viktigaste möblerna i inredningen. Det är inte bara en bekväm plats för arbete, utan också ett vackert och originellt inslag i inredningen. Därför bör valet av bord ägnas särskild uppmärksamhet.

För att köpa ett bra och hållbart bord måste du fundera över bland annat detta:

Var kommer bordet att placeras? Och hur många personer kommer att använda det samtidigt? Om du ska ställa det i köket – välj en liten modell som inte rymmer mer än 1-2 personer. För stora familjer och älskare av högljudda semestrar är det bättre att ta en massiv modell med många platser.

Materialet som bordet är tillverkat av. Om du har barn eller djur hemma är det vettigt att välja en hållbar trämodell. Dessutom är det lättare att hålla en sådan produkt i renlighet och kräver inte extra vård.

Storlek. Behöver du en förlängningsbar modell? Med detta alternativ kan du spara utrymme i ditt kök eller vardagsrum och när som helst lägga till ytterligare skiva när det behövs.

Bord i alla stilar och former sammanställda och kategoriserade från en mängd olika webbutiker. Jämför och låt dig inspireras i din jakt på ditt nya bord.

Visar 1–20 av 14409 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort