Hatthyllor

Någonting som är väldigt viktigt i ett hem är förvaring. I hallen som ofta är husets minsta rum till ytan, så bör det finnas rejält tilltaget med förvaring på olika vis, så att familjen kan förvara sina ytterkläder samt annat som inte behöver ligga kring golvet. Hatthyllan är en sådan sak som har hängt med sen en herrans massa år tillbaka. En hatthylla ser vi i nästan varje hem nu för tiden och de kommer i alla möjliga olika utföranden och material. Oavsett vad man har för stil, tycke och smak så finns det en hatthylla för alla.

Modeller och material

Det finns en hel uppsjö av olika modeller och hatthyllor i olika material nu för tiden. Vill man ha en stor och pampig variant av hatthyllan så finns det att tillgå eller om man istället vill ha någonting mer blygsamt och mindre, så finns det också. Det finns hatthyllor helt gjorda i stål eller aluminium. Sedan finns det de sorter som helt har fokuserat på olika träslag eller smide. Kanske gillar man en blandning av lite olika material, smide och trä till exempel är ju en utmärkt och stilren kombination som går hem hos väldigt många idag. Vill man ha den målad eller bara som den är? Ska den vara vit, svart eller träfärgad? Oavsett vilket man väljer så kommer det bli både en inredningsdetalj i hallen samt förvaring för korgar och ytterkläder.

Visar 1–20 av 120 resultat

Funktioner

En hatthylla har som största funktion att agera klädhängare. Det kan finnas krokar med till hatthyllan som det går att hänga mindre jackor på eller så är det enbart galgar man har tillgång till. Man kan ofta välja att kombinera lite hur man vill, när man köper eller beställer hatthylla. Vill man ha extra krokar finns det att köpa till eller beställa. Förutom själva delen där man hänger sina jackor och andra kläder så brukar det finnas en hylla ovanpå. Där kan man till exempel ställa korgar där man förvarar familjens vantar och andra accessoarer i eller någonting helt annat om man så vill det.

En snygg match

Hallen är det första intrycket man får av ett hus när man kliver in genom dörren. Det är viktigt att det är fint och ordnat om man vill välkomna hem folk i sitt hem. En stilig hatthylla med en matchande skohylla till kanske kan vara något? Det finns ofta set med både skohylla och hatthylla som passar ihop, att köpa. Det ger ett ordnat intryck och era gäster känner sig välkomna när de kommer och hälsar på.

Hatthyllor i olika storlekar

Har man en liten hall och inte så stor lägenhet till exempel, så krävs det kanske inte heller att hatthyllan är särskilt stor. Ofta bor man ensam eller tillsammans med bara en person till, då kan det räcka med en variant av den lite mindre modellen. Hatthyllor kommer i alla möjliga storlekar och varianter och ibland kan man även specialbeställa om man har annorlunda mått i sin hall som kräver en specialtillverkad sort.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort