Taklampor

Taklampor är ett bra sätt att få ett rum att kännas mer hemtrevligt och varmt. Taklampor kan också användas på en mängd olika dekorativa sätt som kan liva upp rummen. Innan du väljer vilken typ av taklampa du ska köpa finns det några saker du bör tänka på.

Typ av glödlampa. De flesta använder glödlampor i lampor eller ljuskronor, men numera kan du hitta lysdioder eller lågenergilampor som kan producera samma mängd ljus utan att generera värme. De viktigaste skillnaderna mellan dessa typer av belysning är att lysdioder har en mycket längre livslängd och behöver inte bytas ut så ofta; lågenergilampor har en kortare livslängd och behöver bytas ut oftare.

Hur mycket ljus behöver du? Du vill ha en taklampa med tillräckligt mycket watt för att lysa upp ett helt rum utan att vara för överväldigande. Med en dimbar lampa kan du enkelt anpassa belysningen efter krav, vrid upp på max när det är städdags och få en mysig svagare belysning på kvällen.

Några punkter att ta i beaktning när du ska välja taklampa är vilken typ av belysning du är ute efter, storleken på lampan, finns det eluttag i taket i närheten, utformning och hur det passar i rummet och såklart priset.

Visar 1–20 av 4118 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort