Dagbäddar

En snygg dagbädd är ett perfekt sätt att dekorera ditt hem och det kan piffa upp inredningen helt och hållet. Du kan använda din dagbädd som en läshörna, med en snygg filt över och en lampa bredvid och kuddar som ger ditt rum ett lyft. Att välja en dagbädd för ditt hem är ett stort val; du vill inte att soffan ska vara för liten, eftersom du vill kunna sträcka ut dig. Det finns dagbäddar i olika storlekar och färger. Förr var det vanligt att bäddsoffor som du hittade både var klumpiga, och inte heller särskilt snygga. Det tog tid att bädda bäddsoffan, medan med en dagbädd behöver du bara slänga på lakan och den är redo. Det var också svårt att få plats med en stor bäddsoffa, speciellt om du inte hade ett stort utrymme. Men idag är detta annorlunda och du kan hitta en smidig dagbädd som passar ditt hem.

Visar 1–20 av 41 resultat

Dagbädd – både säng och soffa i ett

En dagbädd är en självklar möbel att ha i ditt hem, eftersom den erbjuder något som andra möbler inte gör – nämligen att ha två funktioner i en. Den är inte enbart en soffa, utan även en säng som du enkelt kan bädda. Eftersom det finns olika storlekar att välja mellan har du möjlighet att välja en som fungerar som antingen enkelsäng eller dubbelsäng. Dagbäddar har faktiskt blivit ett allt mer populärt val för den som inte har ett extra rum, men fortfarande behöver ha någonstans för sina gäster att sova. Eller du kanske har ett extra rum, men vill ha plats för både en säng och en soffa. En dagbädd är då ett perfekt val, och ger dig inte enbart en extra plats där ni kan samlas som familj, men även en extra sovplats eller två.

Var borde jag placera min dagbädd?

Fördelen med en dagbädd är att den passar i alla rum, och att det är ett perfekt sätt att kombinera både din soffa och en säng. En dagbädd passar perfekt vid ett fönster där du kan skapa en mysig plats att slappna av på. Den är också något som du kan sätta in i barnens rum, eller i ett hörn. Du kan även köpa till möbler som passar till din dagbädd – som ett litet bord att ha bredvid som du kan lägga böcker eller placera en liten lampa på. Perfekt för dina gäster att använda som ett nattbord under deras besök. Tänk på att utnyttja utrymmet du har i ditt hem maximalt.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort