Bordslampor

Belysningen är en viktig del av rummets utformning. Den ger inte bara ljus, utan skapar också stämning och stil i rummet. Bordslampor är en av de vanligaste typerna av belysning och kan sätta tonen i ett rum.

Saker att tänka på när du väljer en bordslampa

Design

Vissa lampor kommer i uppsättningar, medan andra säljs individuellt. Om du vill köpa enskilda bordslampor kan du överväga att köpa uppsättningar av lampor som samordnas bra tillsammans. Detta kan göra det lättare att byta ut belysningen i ditt hem.

Stilar

När du letar efter bordslampor har du många stilar att välja mellan. Du kan hitta lampor i modern, traditionell eller övergångsstil som har snygga ytbehandlingar eller naturliga texturer som trä eller metall. Om du föredrar klassiska stilar kanske du vill titta på lampor i Tiffany-stil som är tillverkade med metallbaser och färgglada glasskärmar i färgat glas. Om du vill ha en mer eklektisk stil kan du köpa en lampa med en ovanlig fot eller skärm så att den sticker ut från andra delar i rummet.

Storlekar

Lampor finns i olika storlekar, så det är viktigt att titta på måtten innan du köper en lampa till ditt hem. Storleken på ditt utrymme avgör vilken storlek på lampan som är bäst för dina behov. Större utrymmen

Visar 1–20 av 2787 resultat

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort