Belysning

Här har vi samlat belysning från ett tiotal onlinebutiker. Se det som en inspirationskälla när du letar efter belysning. För att underlätta har vi efter bästa förmåga kategoriserat belysning i ett flertal underkategorier. Klicka dig vidare om du vet vilken typ av belysning du letar efter.

Att välja rätt belysning

Det första du bör tänka på när du väljer en lampa för ditt hem är vilken stämning du vill att den ska förmedla. Du måste också tänka på vilka aktiviteter som kommer att äga rum i rummet och hur ofta du kommer att använda det.

En av de viktigaste aspekterna av belysning är hur du använder den för att framhäva ditt hems bästa egenskaper och dess särpräglade karaktär.

Visar 1–20 av 10430 resultat

Taklampor är ett mycket populärt val eftersom de ger ett riktat ljus och tenderar att vara diskreta. De kan ge omgivande belysning, arbetsbelysning eller accentbelysning beroende på var och hur du placerar dem. Och eftersom de är utom räckhåll är de idealiska för utrymmen där barn eller husdjur kan röra vid eller stöta om lampor eller andra belysningsarmaturer.

Hängande lampor har liknande funktionalitet som taklampor, men med lite mer karaktär. Pendlar har ofta stilfulla mönster med unika former och material som gör dem till utmärkta fokuspunkter i rummen. De kan också ge intresse när de placeras i flera exemplar på olika höjder, till exempel över en köksö eller ett matbord.

Golvlampor kan användas i vilket rum som helst och de kan även användas utomhus när de placeras under ett täckt område, t.ex. en veranda eller ett tak på en uteplats. Golvlampor finns i många former och storlekar.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort