Skohyllor

En skohylla är en förvaringsmöbel för just skor. En skohylla kan ofta passa ihop tillsammans med hatthyllan. I hallen är det ofta trångt och ytan är mindre än i resten av huset och då kan det vara bra att ha en kombinerad förvaringsmetod med både skohylla och hatthylla som passar ihop. Skohyllor kommer i alla möjliga olika varianter och utföranden och kan se ut lite hur som helst vad gäller färg, form och material.

En skohylla som passar för din hall

När det kommer till valet av vilken skohylla som ni ska köpa, så beror det helt enkelt på vad som passar in i er hall och inte. Men självklart också utefter vilket ni tycker passar bäst och vad ni har för smak gällande stilen på skohyllan. Har ni en väldigt trång och liten hall där utrymmet måste sparas på så kanske en vägghängd skohylla skulle passa bra? På så vis förlorar man ingen golvyta och utrymmet blir lättstädat i jämförelse om man skulle ha en skohylla på golvet.
En skohylla är ett måste om det finns mycket skor i ett hem. Bor ni flera stycken i huset så kommer det med stor sannolikhet vara så att någon eller några till och med har flera par skor. Då behöver man en skohylla som man kan samla upp sina skor på, så att de inte står i vägen. Vem vill snubbla över ett gäng med skor varje gång man kommer in i hallen?

Visar 1–20 av 121 resultat

Olika modeller av skohyllor

Det finns en uppsjö av olika skohyllor att välja bland. Är man många i familjen och alla har flera par skor så kanske det kan passa bra med en skohylla som har fler hyllor. Det finns enkla skohyllor med bara ett plan men sedan finns det upp till tre eller fyra plan om man skulle behöva det.
En sak som är väldigt smidig och praktisk är denna typ av skohyllor som också går att använda som bänk. En sittyta i hallen där man kan sitta och ta på och av sina skor. Särskilt praktiskt och bra är detta om man har svårt att ta på sina skor stående på grund av smärtor eller liknande. För barnen i familjen är det bra också, så att de kan sitta där och ta på sina skor. En sittyta i hallen kombinerad med skohylla är en praktisk och smart lösning om man har en liten hall där man vill maximera ytan.

Filtrera på pris

Klicka på aktiva filter du vill ta bort