Kategorier
Köpguider

Billiga utemöbler

Nu är det dags igen. De första värmande strålarna börjar leta sig fram och det är dags att se över utemöblerna. Kanske behöver något fixas till, slipas, olja, målas? Kanske är det dags att investera i något nytt? 

Utemöbler behöver inte vara dyrt

Nya utemöbler behöver inte kosta skjortan, det finns en mängd olika butiker som säljer prisvärda utemöbler till rimliga priser, dessutom kan du kanske lyckas pricka in någon rea och göra en riktig bra deal?

Det finns så klart klassiska utemöbler, till exempel Grythyttans som är populära och tidlösa men som kostar tiotusentals kronor. För dig som vill och kan investera dessa pengar kan det vara en bra investering för framtiden – trots att du betalar mycket för just designen och märket. För oss andra finns det många utemöbler till betydligt rimligare priser, det finns också många utemöbler av andra tillverkare som har en tidlös och vacker design – och till och med som påminner om klassiska Grythyttan-möbler. 

Många butiker med stora utbud

Vi har sammanfattat en lista på olika butiker som har breda sortiment av utemöbler till rimliga priser och fraktvillkor, oavsett vilken typ av utemöbler du är ute efter. Vi skriver lite om butikens utbud, kvalitet och sortiment samt deras leveransmöjligheter. 

Trademax

Trademax är ett svenskt företag som förutom sin webbutik även har några fysiska butiker runt om i Sverige (Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Malmö och Stockholm). 

Betalning sker med Svea Bank och genom dessa går det att betala med betalkort, kreditkort, Swish, internetbank eller faktura. Det går också att dela upp din betalning med förmånliga villkor (0% ränta första året). 

Fraktpriset varierar beroende på var du bor, ofta finns alternativ med inbärning, kvällsleverans och liknande. Det går också att hämta upp dina varor direkt på Trademax lager i Stockholm, Göteborg eller Helsingborg. 

Fyndmax har tusentals varor inom kategorin utemöbler. Är du ute efter en komplett utemöbelgrupp finns det ofta färdiga paket med bord och stolar till förmånliga priser. Här finns alla typer av utemöbler, från nätta balkonggrupper eller caféset till stora loungegrupper och matgrupper för utomhusbruk. 

Furniturebox

Furniturebox har över tusen utemöbler till pressade priser. Det är ett svenskt företag och du kan vara trygg med att öppet köp och liknande gäller. Precis som med Trademax sker betalning via Svea Bank med en mängd olika sätt att betala, inklusive avbetalning med förmånliga villkor. 

Utbudet av utemöbler är enormt och det finns gott om möbler i alla kategorier och det är ganska ofta kampanjer som gäller i vissa kategorier eller på hela ordervärdet. 

Något vi gillar är att det ofta finns gott om recensioner och kommentarer till respektive möbel/möbelgrupp. Något som underlättar enormt när man ska göra ett möbelköp över nätet. 

Outl1

Outl1 skriver själva att de säljer produkter till cirka 40-70% lägre än motsvarande produkter i butik. Detta tack vare stora volymer, förhandsbokningar och få steg från tillverkning till konsument. 

Outl1 är ett svenskt företag och de levererar fraktfritt din order som överstiger 3000 kronor, det kan dock tillkomma ett ortstillägg beroende på var du bor, detta för att täcka upp leverans utanför speditörernas vanliga rutter. Precis som alla andra svenska butiker som säljer via nätet har du 14 dagars öppet köp. Du kan välja att betala via Klarna med kort, internetbank, avbetalning eller faktura i efterhand – smidigt!

Outl1 har ett stort utbud av prisvärda utemöbelpaket i olika stilar, här är några av våra favoriter just nu: 

Bergvik Svart – Underhållsfri matgrupp i galvaniserat stål

Loungegrupp Lovön – Komplett soffgrupp i bambu med dynor som har avtagbar klädsel

Matgrupp Högmarsö i eukalyptus

Rund utemöbelgrupp Gräsö i vitlaserad akacia

VidaXL

VidaXL erbjuder ofta fri frakt och har ett stort utbud av utemöbler till riktigt låga priser. Det finns många betalalternativ inklusive Klarna-faktura. 

Utbudet är stort och förutom utemöbler och möbler finns här även en mängd andra varor som kan passa till dina utemöbler, till exempel en paviljong, odlingslådor, trädgårdsbroar, växthus – ja nästan allt du kan tänka dig.