Kategorier
Köpguider

Fåtöljer i teddytyg

Sofforna i teddytyg blev snabbt populära, men glöm inte bort fåtöljerna! De passar såklart tillsammans med en soffa, men gör sig också utmärkt på helt egen hand – och här är möjligheterna nästan oändliga. En teddyfåtölj bredvid sängen? En i barnrummet? I hallen? Det finns en teddyfåtölj för varje tillfälle och rum!

Det finns en stor mängd fåtöljer i teddy med helt olika uttryck. Det finns enorma ”loveseats” till mycket mindre pjäser.

Var passar en fåtölj i teddy?

En teddyfåtölj passar såklart bra som ett komplement till soffan i teddy, men fungerar även som en fristående möbel. Den passar till exempel utmärkt som en mjuk detalj i sovrummet. För de allra minsta finns det även söta teddyfåtöljer i barnformat

Vita vanligast – men det finns andra färger

När man tänker på teddytyget tänker man kanske på det klassiska vita. Men det finns även några andra färger som är populära, däribland ”mullvad” som är en brunaktig färg, sand som är ljusbrun. Den vita färgen är ofta något åt ”off-white”, vilket gör den lite lättare att hålla fräsch.

Våra favorit-teddyfåtöljer

Little Petra - Teddy
&Tradition

Little Petra från &Tradition

”Designklassiker från 30-talet!
Produktinfo
Little Petra är formgiven av dansken Viggo Boeson på 30-talet och har vunnit designpriser i Köpenhamn, New York och Berlin. Nu i Teddytyg tar den världen åter igen med storm. Dess unika och inbjudande form gör den helt enkelt oemotståndlig. Priset är i den högre skolan, men som man säger, det kostar att ligga på topp!
Teddy fåtölj - Offwhite Boucle
Trendrum

Teddy fåtölj – Offwhite Boucle

”Nätt och mycket prisvärd
Produktinfo
Denna relativt nätta teddyfåtölj i offwhite med svarta metallben passar i de flesta rum. Varför inte använda som ett komplement till din nuvarande soffa, skapa en läshörna eller placera den i sovrummet?
Bloom fåtölj i teddy
HomeRoom

Bloom fåtölj i teddy

”En rund dröm
Produktinfo
Denna härligt runda fåtölj finns i naturvit och chokladbrun. Den passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och gör sig lika bra ensam som i en grupp med flera eller tillsammans med en matchande puff.
WOOOD SARA Fåtölj Teddy
SoffaDirekt

WOOOD SARA Fåtölj Teddy

”Underbart skön teddyfåtölj
Produktinfo
Denna sköna loungefåtölj i härligt teddytyg längtar efter ditt hem. Välj din favoritfärg mellan natur, mullvad och sand. Den har svartmålade ben av björk. Teddytyget är tillverkat av 100 polyester.
BOLZANO TEDDY loungestol
HomeRoom

BOLZANO TEDDY loungestol

”Tidlös med retrokänsla
Produktinfo
En härligt modern men ändå med en retrokänsla. Härliga teddyklädda kuddar till både sits och rygg som sitter samman med en stomme i pulverlackerat järn. Finns i naturvit, beige-rosa och grön.
JODA Loveseat Teddy Offwhite
SoffaDirekt

JODA Loveseat Teddy Offwhite

”Generös loveseat i bullig teddy
Produktinfo
Denna enorma loveseat-fåtölj vill bara omfamna dig! Sjunk ner i den och du vill aldrig ta dig upp igen. Med härliga bulliga former gör sig teddytyget till sitt allra bästa. Mycket hög kvalité!
KYOTO fåtölj - teddy
HomeRoom

KYOTO fåtölj – teddy

”Loungeaktig teddyfåtölj
Produktinfo
En härlig loungefåtölj som gör sig bra i ett eget hörn; kanske en härlig läshörna? Passar givetvis lika bra i sovrummet eller som komplement till en soffa.
Rone fåtölj - Offwhite Teddy
Trendrum

Rone fåtölj – Offwhite Teddy

”Minimalistiskt stilig
Produktinfo
Denna runda och minimalistiska fåtöljen i teddytyg är både diskret och sticker ut på samma gång.
LE-BON Fåtölj Teddy Offwhite
SoffaDirekt

LE-BON Fåtölj Teddy Offwhite

”Pampig teddyfåtölj
Produktinfo
Denna härligt pampiga fåtölj passar utmärkt med sin storebror Le-Bon-soffan, men den kan absolut även stå på egna ben! De härliga välvda formerna ger teddytyget en extra dimension.
HEIDI Fåtölj Teddy Offwhite
SoffaDirekt

HEIDI Fåtölj Teddy Offwhite

Produktinfo
Ljuvlig teddyfåtölj i högsta kvalité! De svarta smala benen i metall är diskreta och lämna över fokus på den härliga formen och det fluffiga teddytyget. Passar i de flesta rum!
Shaun fåtölj - Vit teddy
Trendrum

Shaun fåtölj – Vit teddy

”En nätt teddyfåtölj som passar till mycket
Produktinfo
Denna lite nättare teddyfåtölj passar som en extra snygg stol till skrivbordet, men även i en hall eller läshörna. En stomme i metall kombinerat med de mjuka teddydetaljerna ger denna ett mycket intressant uttryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *