Kategorier
Köpguider

Soffor i teddytyg

Ingen har väl undgått den superheta trenden med ”teddy”. Det fluffiga tyget som har potentialen att förvandla ett helt rum. De fluffiga möblerna ger en fin kontrast till de svenska hemmen som annars ofta är ganska avskalade. Föreställ dig att krypa upp i en fluffig inbjudande soffa med din favorittidning.

Teddytyget

Det fluffiga tyget ska likna ull men är ofta tillverkad av syntetisk polyester. Det finns olika längd på teddytyget – allt från ”kortklippt päls” till längre fluffigare. Vilket är bäst? Det är såklart en smaksak och upp till dig att bestämma!

Runda och bulliga former

Tillsammans med teddytyget kommer ofta runda och bulliga former som gör att det fluffiga intrycket förstärks ännu mer!

Soffor i teddtyg som vi gillar

Soffa Cosie 3-sits
HomeRoom

Soffa Cosie 3-sits

”Härligt långhårigt teddytyg
Produktinfo
Denna superfluffiga men ändå nätta soffa passar i de allra flesta hem, även om du skulle ha ett litet mindre vardagsrum. Dess öppna rygg gör att den får ett mycket nätt intryck – samtidigt som det långhåriga teddytyget gör den supergosig!
Bloom soffa
HomeRoom

Bloom Soffa i Teddy – Pastill

”Härlig lättplacerad soffa från Pastill
Produktinfo
Härlig soffa i teddy i serien ”Bloom”. I serien finns även fåtölj och matchande soffbord i samma härliga tyg. Tillverkaren heter i Pastill och de är konstruerande med stomme och baksida i furu och plywood. Teddyklädseln är välsydd men dock ej avtagbar. Bredd på soffan är cirka 230 cm.
BOLD soffa 3-sits
HomeRoom

BOLD soffa 3-sits

”Bullig och mysig
Produktinfo
Soffan BOLD med teddytyg är generös på alla sätt. Den har bulliga former och är 2.3 meter lång vilket gör att flera får plats att mysa! Att ryggen är ganska låg gör att den passar bra mitt i ett rum (utan att äta upp all plats).
LE-BON 3-sits Teddy Offwhite
SoffaDirekt

LE-BON 3-sits Teddy Offwhite

”Tar bulligheten till en ny nivå
Produktinfo
Härlig pampig och exklusiv soffa som för tankarna till 20-talet art deco-stil i kombination med den moderna teddy-stilen. Då även baksidan är klädd med teddytyget så passar den lika bra mitt i rummet som mot väggen.
ROCCO 3-sitssoffa Teddy Clay
SoffaDirekt

ROCCO 3-sitssoffa Teddy

”Teddysoffa i färgen Sand eller Clay
Produktinfo
Denna mjuka teddytyg-soffan skiljer sig från många andra då den inte finns i vitt, här är det istället Clay (brun) och Sand (beige) som gäller. En tidlös soffa som skapar en mysig känsla.
AUSTIN TEDDY soffa
HomeRoom

AUSTIN TEDDY soffa 3-sits

”Rundad skönhet
Produktinfo
Här kommer åter igen teddytyget till sin rätt med rejält rundade former. Denna inbjudande soffa passar utmärkt mitt i ett rum då dess runda former ger ett spännande uttryck.

Teddysoffor för barn?

Självklart finns det även barnsoffor i det härliga teddytyget! Förutom att vara en bra sittmöbel så blir de en superfin detalj i barnrummet!

Måna Kids Sofa - Black / White Teddy
HomeRoom

Måna Kids Sofa – Teddy

”Nätt barnsoffa i teddy
Produktinfo
Härligt fluffig barnsoffa med en sittbredd på 72 cm och sittdjup på 44 cm. Detta gör att den passar i nästan alla barnrum. Förutom att den är mysig att krypa upp i så blir det även en fin detalj när den inte används.
Barnsoffa - Wyoming - Teddy
HomeRoom

Barnsoffa – Wyoming Mini Teddy

”En rund oas till barnrummet
Produktinfo
En rund fluffig oas till barnrummet! Den runda formen gör att den gör sig perfekt som rummets mittpunkt. Krypp upp och mys i den runda soffan som har mycket härlig sittkomfort tack vare zickzackfjädring och stoppning av fjäder och bollfiber.
ELLNE MINI barnsoffa 2-sits
HomeRoom

ELLNE MINI barnsoffa 2-sits

”Nätt barnsoffa i teddy
Produktinfo
Denna härliga nätta barnsoffa har en bredd på dryga 90 cm vilket gör att den blir lättplacerad överallt! Här får två barn plats och den blir en superfin detalj i barnrummet.
ORLANDO MINI barnsoffa
HomeRoom

ORLANDO MINI barnsoffa

Produktinfo
Härligt generös barnsoffa i fluffigt teddytyg! Det är en extra djup modell vilket gör att den blir extra mysig att krypa upp i. Finns även i grått teddytyg.

Kombinera med en teddyfåtölj

Är ”bara” en soffa lite för lite? Kombinera med en fåtölj i teddy eller varför inte en snygg teddypuff? När det gäller de runda och mjuka formerna som möbler med teddyklädsel ofta har så blir ofta – desto fler: desto bättre!

Vad är teddy för något?

Det är ett tyg; på soffor klädsel; som efterliknar ull. Det är oftast gjort av polyester och själva ”fluffet” kan vara olika långt.

Varför har teddy blivit så populärt?

Många har tröttnat på det strama och strikta och Teddy kommer för att liva upp med mjuka bulliga och mysiga former. Det blev snabbt en trend som många tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *