Kategorier
Köpguider

Liten billig soffa – 11 soffor för dig med begränsad plats & budget

Är du student med begränsad inkomst som kanske till och med ska flytta hemifrån till din första lägenhet? Eller så kanske du bor tillfälligt någonstans pga. jobb eller liknande. Många gånger bor man då i en liten lägenhet och vill inte lägga en förmögenhet på möbler. Då söker man troligtvis en liten billig soffa, kanske en 2-sits till en liten lägenhet. Troligtvis är priset och storleken vikigare än kvalitén. Varför ska man satsa på kvalité om man bara ska använda möbeln under en begränsad tid? En liten och billig soffa kan även passa bra in i barnrummet. Vi vet hur barnen kan kladda och förstöra, så där vill man inte ha något dyrt.

11 soffor under 3000 kr

liten-soffa-trendrum-lilyanna
#1

Trendrum – Lilyanna 2-sits

Produktinfo
Söker du en soffa med mjuka former, glansigt tyg och klara färger? Det finns cirka 8 färger att mellan. Både neutrala färger som svart, brunt och beige, men också klara, pigga färger som grönt och rött. Den moderna designen gör att den inte ser så billig ut, och den är dessutom väldigt bekväm. Den är gjord i konstläder och tillverkad av Skånska Möbelhuset.
Mått:
Bredd: 126 cm
Djup: 47 cm
Höjd: 76 cm
Sitthöjd: 46 cm
#2

Trendrum Evelina Bäddsoffa

Produktinfo
Evelina är en snygg, grå, bäddsoffa som är klädd i ett mycket behagligt tyg. Den har en stilren design och är väldigt bekväm. Underredet är i kromad metall vilket ger den en snygg, modern look. Behövs en extrasäng till gästerna passar även denna soffa från Skånska möbelhuset bra, vilket är särskilt praktiskt i en liten lägenhet där det inte finns ett specifikt gästrum.
Mått:
Längd: 175 cm
Djup: 83 cm
Höjd: 74 cm
Bredd nedfälld: 97 cm
Sitthöjd: 38 cm
#3

Trendrum Friday

Produktinfo
Detta är en robust och bekväm soffa som passar in lite var som helst. Det breda armstödet gör den riktigt skön att sitta i. Chenilletyget som soffan är klädd med gör den riktigt mjuk och skön. Sittdynorna är uppbyggda med kallskum och har en bekväm fjädring som ger god komfort. Den är dessutom grå med svarta ben som gör att den matchar i princip all inredning. Den här soffan är en del av möbelserien Friday från Skånska möbelhuset som även erbjuder en 3-sitssoffa, fåtölj och fotpall.
Mått:
Bredd: 152 cm
Djup: 89 cm
Höjd: 84 cm
Sitthöjd: 44 cm
#4

VidaXL 2-sitssoffa ljusgrå

Produktinfo
Detta är en soffa som gärna blir ett dekorativt inslag i ditt hem. Den robusta träramen påminner om tider från förr och ger den en härlig retrokänsla. Den är såklart klädd i ett mjukt och skönt tyg och tjockt skum vilket gör den bekväm trots den hårda ramen. Träramen är även det som gör att denna soffa är väldigt stabil samt hållbar. Även om den har en retrodesign så är den samtitigt diskret tack vare sin ljusgrå färg.
Måtten på den soffa från VidaXL är: 113,5 x 67 x 73,5 cm (B x D x H)
#5

VidaXL 2-sits

Produktinfo
Denna 2-sitssoffa har en enkel och elegant design som passar i princip all vardagsrumsinredning. Den starka träramen gör soffan stadig och hållbar. Soffan är gjord i polyester av hög kvalitet och är ordentligt stoppad med skumstoppning som ger en hög sitt- och liggkomfort. En perfekt och bekväm soffa från VidaXL till den mindre lägenheten eller rummet. Den är dessutom i en pigg, gul färg som sprider glädje i din lägenhet och passar kanske extra bra i barnrummet.
Mått: 115 x 60 x 67 cm (B x D x H)
#6

Ellos Soffa New York

Produktinfo
Denna nätt och lättplacerade soffa i sammetsklädsel passar i vilket modernt rum som helst. Med en totalbredd på 147 cm blir den också ganska lättmöblerad. Med dess relativt smala profil så känns den lätt och tar inte upp alltför mycket plats i ett mindre rum.
#7

VidaXL 2-sits

Produktinfo
Denna 2-sitssoffa från VidaXL har en enkel design i en härlig gul färg som piggar upp din inredning. Även denna soffan är klädd i ett härligt polyestertyg. Den är såklart stoppad med skum för att vara bekväm att sitta i. Den har en ram i massivt trä som bringar stabilitet och gör den riktigt hållbar. Ett härligt bidrag till vardagsrummet eller något annat litet rum som behöver en soffa i en pigg färg.
Totala mått: 115 x 69 x 75 cm (B x D x H)
#8

VidaXL 2-sits konstläder + stål

Produktinfo
En härlig, neutral 2-sitssoffa i svart med armstöd. De förkromade stålbenen och träramen gör denna soffa från VidaXL till ett riktigt blickfång i vardagsrummet. Den neutrala färgen och stilrena designen gör att den passar in överallt. Det slitstarka konstlädret är vadderat med mjukt skum vilket gör den bekväm att sitta och ligga i. Tack vare den stabila konstruktionen är den robust och hållbar.
Mått: 114 x 78 x 81 cm (B x D x H)
#9

VidaXL 2-sits konstläder

Produktinfo
Denna mångsidiga, svarta soffa från VidaXL är perfekt för mindre utrymmen då den är bekväm att sitta i under dagen, men samtidigt kan göras om till en gästsäng för natten. Soffan är väldigt stadig tack vare sin massiva ram och stabila metallben. Den är designad för att ge extra komfort med dess stoppning. Bäddsoffan bäddas snabbt och enkelt ut när den behöver vara en säng. Den har till och med tre olika lutningslägen vilket gör att du kan anpassa den efter din smak. Den separata ottomanen gör att det nästan blir till en soffa med divan, fast ännu bättre. Att kunna flytta ottomanen är extra viktigt när man har begränsat utrymme. När du vill ha mer utrymme kan du stoppa undan den, och när du vill vila benen så ställer du den bara framför soffan.
Mått soffa: 133 x 73 x 71 cm (B x D x H)
#10

IKEA Glostad

Produktinfo
Soffan GLOSTAD från IKEA är en 2-sits soffa med en enklare design med en bekväm, tjock sits, stoppade armstöd och mjuka ryggplymåer. Dessa sitter såklart stadigt på plats. Soffan väger inte så mycket vilket gör den enkelare att flytta. Detta gör den bekväm att ta med om du senare ska byta boende. Tyget är gjort i 100% polyester varav 90% är återvunnen polyester och benen är i propenplast.
Bredd: 65 cm; Höjd: 20 cm; Längd: 117 cm; Vikt: 19.35 kg
#11

IKEA Klippan

Produktinfo
Soffan KLIPPAN lanserades redan på 1980-talet och är fortfarande en favorit hos många, tack vare sin praktiska och stilrena design. Den är bekväm, passar in överallt och du kan ha klädslar i olika färger och mönster att byta mellan. Metallfjädrarna i sitsen är slitstarka och ger soffan en fjädrande komfort. Det gör att du kan sitta och mysa i den i många år om du skulle vilja ta med den till nästa lägenhet trots det billiga priset. Tyget är slitstarkt med en slät väv och fin tvåtonseffekt. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i maskin i 40°C.
Mått: Bredd: 91 cm; Höjd: 37 cm; Längd: 182 cm; Vikt: 46.00 kg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *